Programma

Programma Tuin & Lifestyle in Ahoy

Van donderdag 14 tot en met zondag 17 april 2016 vindt in Rotterdam Ahoy de consumentenbeurs Tuin & Lifestyle plaats met een immens aanbod van al hetgeen op tuin- en lifestyle van toepassing is!

Inspiratietuin

In de Inspiratietuin van Lodewijk Hoekstra zijn verschillende thema’s terug te vinden. Hij besteedt onder meer aandacht aan duurzaamheid, daktuinen, moestuinen en tuinen met bomen, bloemen en planten. Je treft producten aan op het gebied van barbecues, open keukens, loungesets, tuinverlichting en kinderspeeltoestellen. Ook onze partner Groei en Bloei is aanwezig met een stand.

Tuinmarkt

Op de Tuinmarkt kan je terecht voor de aanschaf van tuingereedschappen en tuingerelateerde artikelen. In de Tuintheaters vinden met regelmaat interessante lezingen plaats van experts op het gebied van tuin en lifestyle. Als bezoeker word je volop geïnspireerd. Niet alleen door het veelzijdige aanbod aan tuinen, maar ook door de gratis adviezen van de tuinarchitecten en hoveniers die op de beurs aanwezig zijn. Zij informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw tuin, terras of balkon.

Natuurlijk is Lodewijk Hoekstra ook aanwezig op Tuin & Lifestyle

lodewijk-hoekstra1

Meest recente berichten

Volg ons op Facebook

Facebook Page Loading...
Zoeken