Mediapartners

GB_LogoVereniging_FC_2010

Groei & Bloei adverteert voor Tuin & Lifestyle in het ronduit toonaangevende blad voor de echte tuinliefhebber en biedt – op vertoon van de ledenpas – hun lezers bij de kassa van Rotterdam Ahoy
een forse korting op de reguliere toegangsprijs. Groei & Bloei zal ook met een fraai ingerichte stand op de beurs zelf aanwezig zijn. Hier kunnen bezoekers van de beurs niet alleen kennis maken met het meest recente magazine, maar ook de mensen achter de schermen van de vereniging Groei & Bloei leren kennen.

nieuwspeper

Deze nieuwe krant is lekker pittig, inspirerend en trots op Rotterdam. Interessante achtergrondverhalen van de actualiteit worden in beeld gebracht met professionele fotografie. Positief waar het kan en kritisch waar het moet. Naast de papieren versie, die tweewekelijks in een oplage van 425.000 kranten gratis huis-aan-huis in Groot-Rotterdam verschijnt, wordt dagelijks nieuws via de site www.denieuwspeper.nl en een App gebracht.

RTV Rijnmond besteedt ruim aandacht aan de eerste editie van Tuin & Lifestyle. Zo was Lodewijk Hoekstra begin januari al te gast bij het populaire radioprogramma “Chris Natuurlijk” en zijn er
binnenkort tientallen radiocommercials te horen waarin Tuin & Lifestyle aangekondigd wordt gedurende een aantal weken. Daarnaast heeft RTV Rijnmond toegezegd om op zaterdag 16 april a.s.
het programma “Chris Natuurlijk” live vanuit Rotterdam Ahoy te laten plaatsvinden en zullen in de eerste 2 weken van april een aantal vrijkaarten met diverse radiospelletjes onder de luisteraars verloot worden.

 

Natuurlijk is Lodewijk Hoekstra ook aanwezig op Tuin & Lifestyle

lodewijk-hoekstra1

Meest recente berichten

Volg ons op Facebook

Facebook Page Loading...
Zoeken