NL Greenlabel hoveniers

Greenlabel Hoveniers

Logo-AConcepts-300x200

A+Concepts is actief met Cortenstalen en RVS producten voor de aankleding van de buitenruimte en landschaps-architectuur in het algemeen. Daarbij spelen duurzaamheid, innovatie, modulair, design en een optimale prijs-kwaliteit verhouding, stuk voor stuk een onderscheidende rol. Wij bedienen daarmee het hogere midden -, en luxe marktsegment. Dat kan zowel in een particuliere omgeving, als ook B2B en zelfs bij infrastructurele projecten.

logo-aardoom1

‘Voor iedereen een mooie tuin!’ U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw tuin, de aanleg van uw tuin of het maken van een mooi tuinplan. Wij zetten graag onze ervaring in om u jarenlang tuinplezier te bezorgen. Aardoom Hoveniers is een begrip sinds 1793 in Ridderkerk, Rotterdam en Dordrecht. Een betrouwbare partner voor jarenlang Tuingeluk.

hovenier-van-der-heijden

Hovenier van der Heijden is een vakbekwaam familiebedrijf, dat vanaf 1973 is uitgegroeid tot een gekwalificeerde onderneming met zo’n 30 opgeleide medewerkers in het groen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen en openbare ruimte en het verzorgen van bomen. Vanuit onze centraal gelegen locatie in Den Hoorn doen wij ons uiterste best om elke klant snel en professioneel van dienst te zijn. Efficiënt, duurzaam en gegarandeerd goed!

LeuverinkTuinen_90x65

Leuverink Tuinen is een jong energiek hoveniersbedrijf, lid van VHG en partner van NL Greenlabel. Hoveniers hebben de kans en plicht om onze planeet te behouden voor volgende generaties. Vanuit mijn groene hart ben ik groot voorstander van de Levende tuin. Zowel bij tuinonderhoud als het uitwerken van duurzame tuinideeën staan de wensen en het ontzorgen van de klant voorop. Beplanting en biodiversiteit spelen hierbij een grote rol; maatwerk is het sleutelwoord.

Visser-groen-kleur-web

Met een dertigtal medewerkers voert VISSERGROEN B.V werkzaamheden uit in de groenvoorziening in de breedste zin des woords. Zowel aanleg als onderhoudswerkzaamheden alsmede kleine en grootschalige reconstructies behoren tot het werkterrein. Ons bedrijf heeft een landelijke dekking en hoopt in 2016 het zestig jarig bestaan te vieren.

Visser-groenzorg-kleur-web

M.i.v. 1 april 2015 is VISSERGROENZORG B.V. actief. Mensen met een verstandelijke, psychische of sociale beperking zijn actief bij deze organisatie. Op dit moment zijn hier 7 medewerkers actief (inclusief een projectleider met een SPH-achtergrond).

Logo-Willemstein_FC

Het uitgangspunt van Willemstein Hoveniers is om een tuin te maken en te verzorgen met materialen die vrij in de natuur voorkomen. Wij werken met duurzame materialen, maken gebruik van EM (effectieve micro-organismen) en inheemse beplanting. Hierdoor ontstaat er op een goede manier een levende tuin, waar u jaren plezier van zult hebben. Willemstein Hoveniers heeft de Zilveren prijs behaald in de categorie Duurzaamste Hovenier van Nederland en is aangesloten bij NL-Greenlabel en Lid van het Duurzaamheidsplatform Waddinxveen.