Actueel | Tuin & Lifestyle 2016

goedkoop-bloemschikken-logo-1441333756Op donderdag, vrijdag en zaterdag geeft Goedkoop-Bloemschikken de workshop “Bloemen(corsage) maken van lint”. Meedoen kost slechts € 1,50 per persoon. 

Logo-RFHTuin- en Lifestyle Event 2016 is opgefleurd met tuinplanten van kwekers, die belangeloos hun producten beschikbaar hebben gesteld om u een onvergetelijke beurs te bieden. Deze kwekers vormen met elkaar onderdeel van Royal FloraHolland.

logo-cleanprofs-websiteCleanprofs is marktleider op het gebied van afval containerreiniging in Nederland! Met een team van 100 professionals biedt het bedrijf abonnementen aan voor het reinigen van afvalcontainers bij particulieren.

h-pointOp Tuin & Lifestyle presenteert H-Point ‘s werelds eerste in serieproductie: de Hyundai ix35 Fuel Cell is gelauwerd met een eerste plek in de 2013 Price Future Auto Contest omdat hij twee jaar vóór de concepten van andere merken al in serieproductie is genomen.

regenpijp-designRegenpijpen zij soms zo verschrikkelijk saai! Gelukkig is daar wat aan te doen. Regenpijp Design levert regenpijpen met een eigen identiteit. Op de Tuin & Lifestyle beurs in Ahoy Rotterdam laten ze je graag verschillende ontwerpen voor jouw regenpijp zien.

Met Lodewijk Hoekstra als gezicht van je bedrijf, mag je als kwaliteitsleverancier van tuingereedschappen niet ontbreken op een beurs als Tuin & Lifestyle 2016. En dat doet Fiskars ook niet! In de Inspiratietuin van Lodewijk Hoekstra is het bedrijf uitgebreid vertegenwoordigd.

Bij Living Luxury vindt u een selectie van de betere merken huis- en tuininrichting met de juiste prijs kwaliteit verhouding. Living Luxury helpt u graag met uw aankopen voor een luxe leefomgeving.  U krijgt een persoonlijk advies en de tijd wordt genomen om ieder detail te bespreken.

Natuurlijk kunt u de mooie planten Agapanthus en Alliums ook bewonderen op Tuin & Lifestyle. Agapanthus By Piet Panthus is gespecialiseerd in de bladverliezende Agapanthus en bovendien ook teler van grootbloemige Alliums.

logo-akkysLeuke workshop volgen op Tuin & Lifestyle? Akky’s Tafel verzorgt van 14 t/m 17 april verschillende leuke tuinworkshops.

Zelf je eigen groenten, fruit of kruiden kweken is niet moeilijk en is vooral heel erg leuk. Pokon helpt je daar graag bij. Met de nieuwe Biologische Mix voor je Moestuinbak kan je oogst haast niet mislukken.