De kwekers van Royal FloraHolland fleuren Tuin & Lifestyle op

Logo-RFHTuin- en Lifestyle Event 2016 is opgefleurd met tuinplanten van kwekers, die belangeloos hun producten beschikbaar hebben gesteld om u een onvergetelijke beurs te bieden. Deze kwekers vormen met elkaar onderdeel van Royal FloraHolland.

Royal FloraHolland is een coöperatie van bloemen- en plantentelers. De missie van Royal FloraHolland is “Flowering the World Together, Planting Seeds of Opportunity for our Members”. De organisatie verbindt, deelt, faciliteert, innoveert en jaagt aan, om de leden en hun klanten succesvoller te laten zijn.

De coöperatie zorgt er voor dat die prachtige bloemen en gezonde planten hun weg naar de consument vinden. Consumenten over de gehele wereld. Bloemen en planten voor iedereen, voor elke emotie, elk gebruik. Sierteeltproducten die een hoge kwaliteit hebben, en uiteraard verantwoord zijn geproduceerd.

Op Tuin & Lifestyle vindt u kleurrijke tuinbloeiers, balkon- en terrasplanten, met een bijzonder aandacht voor de Balkonplant 2016 (Hibiscus) en de Terrasplant 2016 (Geranium).

Zoeken
LAAT U INSPIREREN!
Bekijk het uitgebreide aanbod aan thematuinen of maak een afspraak met een van de tuinarchitecten.

Bestel vandaag nog uw toegangskaarten voor Tuin & Lifestyle 2016!

Archief